CORONAVIRUS: PRAKTIJK GEOPEND

maandag 4 mei 2020

Terug naar overzicht

UPDATE CORONAVIRUS
04 mei 2020

Beste patiënten,
In reactie op de mediaberichten van afgelopen donderdag willen wij jullie informeren over de huidige stand van zaken. De indruk is gewekt dat de fysiotherapiepraktijken weer volledig open gaan voor alle zorg. Dit is echter niet geheel correct. Onze beroepsvereniging heeft een richtlijn opgesteld waarin beschreven staat welke zorg wij mogen gaan opschalen.

Fysieke behandelingen mogen alleen uitgevoerd worden als het gaat om noodzakelijke zorg bij klachten met irreversibele gevolgen waarbij wij de RIVM richtlijnen hanteren. In alle andere gevallen mogen wij u alleen via telefoon- en videoconsulten helpen. Wij blijven ons houden aan de richtlijnen die voor onze beroepsgroep gelden.

Wij begrijpen ook dat de berichtgeving voor veel verwarring zorgt. Mochten er vragen of klachten zijn, aarzel dan niet en neem contact op met de praktijk via 046-485 46 16 of mail naar info@actief-fysio.nl dan kunnen we samen kijken wat voor mogelijkheden er binnen de richtlijn zijn.

Bij wijzigingen in de situatie brengen wij u middels onze sociale media en website op de hoogte.

Team ACTIEF! Fysiotherapie